Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Всичко за спорта, музиката и филмите
Автор: bgnews1 Категория: Спорт
Прочетен: 14698 Постинги: 27 Коментари: 1
Постинги в блога от Септември, 2014 г.
2 3  >  >>
image 
Вчера се изиграха доста мачове в Европа, като по-голямата част бяха за купите на страните. В България се изиграха над 10 мача за купата, като всичките бяха интересни и напрегнати. Имаше и доста изненади:
Мачове за Купата на България:

Вижте всички резултати тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 476 Коментари: 0 Гласове: 0
 Сензацията днес е факт! В мач за Купата на България, единия от сочените за фаворити отбори ЦСКА изпадна от втородивизионен отбор по особено нелеп начин. В 1/16 финалите за купата домакинът от Монтана отстрани ЦСКА след напрегнат мач. Мачът започна обещаващо за Монтана, като още в 6-та минута имаха шанс да открият, но Георгиев не успя да уцели вратата от близко разстояние.
ОСТАНАЛОТО ТУК:image
Категория: Спорт
Прочетен: 228 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Най-често махморлука се получава след прекаляване с алкохол и недоспиване. Ако мислите, че сте се натровили с фалшив алкохол пиите етилов (чисто хубаво питие). Сега да се върнем на махморлука. След обилен запой организма ни губи доста течности, захар и минерали.
Да започнем с лекарствата: Един-два разтворими асперина доста оправят работата. Доста хора прибягват към алказалцер и други лекарства, но лично аз имам няколко съвета как да се преборите с махморлука без лекарства.
Останалото тук

Категория: Други
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове: 0
image Днес ще се запознаем с един зеленчук, който много хора наричат суперхрана. Червеното цвекло е от кореноплодните зеленчуци, които могат да се отглеждат и купуват буквално навсякъде. Цвеклото е познато на света още от преди хилядолетия. Но какви лечебни качества има то??
Първо трябва да се запознаем с това какво съдържа самото цвекло. Цвеклото е богато на нитрати, които само си произвежда (като азотен оксид, който нормализира кръвното налягане), в него още се съдържа: Магнезит, витамин U, хлор, силиций, сапонин, бетаин, цинк, натрий, калций, желязо, мед, йод, калий и сяра.
Останалото тук:
Категория: Други
Прочетен: 313 Коментари: 0 Гласове: 0
image Вчера се изиграха доста мачове в Европа, като ще се постараем да прегледаме и да опишем всички. В най-интересен се превърна мача Лиърпул-Мидълзбро за купата на лигата в Англия. В мача имаше невероятно много емоция и просто дори и най-големите оптимисти не биха си помислили за такова зрелище.
Другия мач, който ще се опитаме да опишем е от Испания. Реал Мадрид буквално прегази Елче с 5-1. 
Пълната статия тук
Категория: Спорт
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове: 0
Днес ще Ви запознаем с две световно известни звезди, които ще ви покажем как излеждат през призмата на времето. Това са Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо. Хора със сходна история: от обикновени тийнеиджъри, които преминават в Манчестър Юнайтед, до световно известни секс символи.
image 
Останалото тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове: 0
 image
Завърши още един кръг изпълнен с емоции, изненади и напрежение в Англия. Много от големите отбори показаха, защо са на върха, други показаха, че няма непобедими отбори, а има само страхове. Кръга започна с един доста интересен мач:
Останалото тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 297 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 23.09.2014 11:02
 imageПолша е новият световен шампион по волейбол!  След 40 години Полша отново е на върха. Вчера поляците пречупиха Бразилия (3-1), като това беше втора загуба за Селесао от европейците в рамките на 3 дни. Всичко тръгна добре за Селесао, като успяха да спечелят първият гейм с голяма разлика и по всичко излгеждаше, че Бразилия ще дублира титлата и така отново ще разбие мечтите на Полша. Бразилците спечелиха първия гейм с 25:18. Тимът на Бернардо Резенде през целия първи гейм диктуваше правилата и водеше при  техническото прекъсване с 16:11.
Останалото тук
Категория: Спорт
Прочетен: 269 Коментари: 0 Гласове: 0
image 
Преди минути отбора на Русия премаза Иран (3-0) в мач за петото място на Световното първенство по волейбол в Полша. След трагично изпадане от топ 4 момчетата на Андрей Воронков успяха да поправят грешките си и отново са на пето място. На миналото първенство Русия отново завърши на пето място, но от тук не трябва да се правят изводи. Класирането в ранклистата на световната федерация по волейбол гласи друго:

Останалото + снимки тук
Категория: Спорт
Прочетен: 313 Коментари: 0 Гласове: 0
image
Този уикенд ще се изиграят доста интересни мачове в Европа, които се чакат с голям интерес от феновете. Ние няма да ги подминем, а ще се опитаме да направим точни прогнози за изходите от мачовете, използвайки статистиката и нашите очаквания. Ще опишем едни от най-интересните мачове в Европа и няма да подминем България, със своето Софийско дерби.
 
Прогнозите вижте тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 1194 Коментари: 0 Гласове: 0
 image
Този въпрос е доста популярен сред обществото в света. На всеки човек му се е случвало да има „неканени гости“ в къщи, които намаляват хигиената и носят риск от заболявания. Първото нещо, на което ще се спрем е от къде идва проблема. На първо място е хигиената, не трябва да се оставят заразени храни (с ларви, мухи и т.н), не трябва да се оставят храни свободно непокрити и неприбрани, не трябва да изхвърляме коша за боклук веднъж на една седмица. Проблемите може да не са само от хигиената. Могат да се породят от лошо оплътнени отоплителни, канализационни, електрически мрежи в къщата (апартамента/блока).

Какви мерки да предприемем вижте тук:

Колко ще ни струва вижте тук:
Категория: Други
Прочетен: 372 Коментари: 0 Гласове: 0
Нужни ли са толкова много партии в България??? Този въпрос се задава всеки ден от различни хора с различни виждания. Тук идва момента да споделим мнението на двата „лагера“ по тематика. В България партиите са доста на брой, като съществуат различни партии, някои от тях са дори комични: Партията на Бирата, Роден Край, Камара на Експертите и още куп други. В силно развитите страни, партиите са доста по-малко на брои. В нашата мила родина партиите се множат и са над 200 на брои. Има ли смисъл??? В най-силноразвитата страна-САЩ има точно две партии, които са Републиканци и Демократи. На държава с над 200 милиона жители-2 партии не са ли малко ще попитат някои?

Останалото тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 550 Коментари: 0 Гласове: 2
2 3  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: bgnews1
Категория: Спорт
Прочетен: 14698
Постинги: 27
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив