Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на bgnews1
Име:
Hustler Lorinser

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
5
Последни постинги
 
Вчера се изиграха доста мачове в Европа, като по-голямата част бяха за купите на страните. В България се изиграха над 10 мача за купата, като всичките бяха интересни и напрегнати. Имаше и доста изненади:
Мачове за Купата на България:

Вижте всички резултати тук:
Категория: Спорт
Прочетен: 476 Коментари: 0 Гласове: 0
 Сензацията днес е факт! В мач за Купата на България, единия от сочените за фаворити отбори ЦСКА изпадна от втородивизионен отбор по особено нелеп начин. В 1/16 финалите за купата домакинът от Монтана отстрани ЦСКА след напрегнат мач. Мачът започна обещаващо за Монтана, като още в 6-та минута имаха шанс да открият, но Георгиев не успя да уцели вратата от близко разстояние.
ОСТАНАЛОТО ТУК:
Категория: Спорт
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове: 0
 
Най-често махморлука се получава след прекаляване с алкохол и недоспиване. Ако мислите, че сте се натровили с фалшив алкохол пиите етилов (чисто хубаво питие). Сега да се върнем на махморлука. След обилен запой организма ни губи доста течности, захар и минерали.
Да започнем с лекарствата: Един-два разтворими асперина доста оправят работата. Доста хора прибягват към алказалцер и други лекарства, но лично аз имам няколко съвета как да се преборите с махморлука без лекарства.
Останалото тук

Категория: Други
Прочетен: 854 Коментари: 0 Гласове: 0
 Днес ще се запознаем с един зеленчук, който много хора наричат суперхрана. Червеното цвекло е от кореноплодните зеленчуци, които могат да се отглеждат и купуват буквално навсякъде. Цвеклото е познато на света още от преди хилядолетия. Но какви лечебни качества има то??
Първо трябва да се запознаем с това какво съдържа самото цвекло. Цвеклото е богато на нитрати, които само си произвежда (като азотен оксид, който нормализира кръвното налягане), в него още се съдържа: Магнезит, витамин U, хлор, силиций, сапонин, бетаин, цинк, натрий, калций, желязо, мед, йод, калий и сяра.
Останалото тук:
Категория: Други
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове: 0
 Вчера се изиграха доста мачове в Европа, като ще се постараем да прегледаме и да опишем всички. В най-интересен се превърна мача Лиърпул-Мидълзбро за купата на лигата в Англия. В мача имаше невероятно много емоция и просто дори и най-големите оптимисти не биха си помислили за такова зрелище.
Другия мач, който ще се опитаме да опишем е от Испания. Реал Мадрид буквално прегази Елче с 5-1. 
Пълната статия тук
Категория: Спорт
Прочетен: 285 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: bgnews1
Категория: Спорт
Прочетен: 14724
Постинги: 27
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив